Alpesi történet

Alpina Atelier története

A sportcipők fő beszállítója Romániában több mint 60 éve (futball, kerékpározás, korcsolyázás, síelés), a 90-es évek után tekintélyes nemzetközi cégek értékesebbé tettek sportági DNS-ünket, tapasztalatainkat és felhalmozott know-how-nkat, műhelyeinkben professzionális lábbeliket gyártottak. (PUMA futballcipő, Viking gyorskorcsolya korcsolya) és a világ minden táján elismert divat- és életmód kollekciók (PUMA, Massimo Dutti).

Különleges, több évtizedes tapasztalat a holland gyorskorcsolyamárkával, a Vikinggel, amely számos világ- és olimpiai bajnokot szerelt fel itt gyártott korcsolyákkal. Együtt megértettük, milyen fontos a testreszabás egy bajnok sikerében, a kifejlesztett cipőnek észrevehetetlennek kell maradnia, mint az emberi test természetes meghosszabbítása.

Reghin-i műhelyünkben kézművesek sok generációjának kifinomult kézműves munkáját folytatjuk a legújabb technológiák felhasználásával, a megrendelő és a környezet szolgálatába állítva. Gondosan kifejlesztett anyagokat használunk prémium európai beszállítókkal együtt, és ellenőrizzük a teljes gyártási folyamatot, hogy semmit se bízzunk a véletlenre.

Miután elértük az érettséget, sikerült mindezt a személyre szabott élményt, amelyet egy megrendelésre készült cipő képvisel, új Sport Elegance kollekcióinkba átültetni – az elegáns, az egyszerű, a kifinomult, a sportos és a nagyon személyes fúziós stílusban.

A műhelyünkben gyártott termékek tökéletes élményt jelentenek az egyszerű, időtlen és mindig divatos dizájnra vágyó vásárlónak, amit megdupláz a tökéletes kényelem és az exkluzív klubhoz tartozás érzése.