Többet szállítunk, mint cipőt

Az Ön cipője az ötlet szakaszától kezdi meg útját.

Mint minden jó és maradandó dolog.

Hollandiából és Romániából érkezett szakképzett tervezők tesznek le ötleteket az asztalra, mindig az egyszerűséget, a kényelmet és az időtlenséget szem előtt tartva.

Az Alpina Atelier modelleket úgy hozták létre, hogy bármilyen ruhához sokoldalúságot biztosítsanak, és bármikor illeszkedjenek, függetlenül attól, hogy mikor jön és megy a divat.

Gondosan választjuk ki a legjobb anyagokat az európai beszállítóktól, hangsúlyt fektetve a természetes bőrre, arra, amelyik cipőinek értékes megjelenést kölcsönöz, amellett, hogy a tulajdonságok (rugalmasság, légáteresztő képesség, tartósság) kényelmet nyújtanak lábának.

Ezután a tapasztalt kézművesek papírból életre keltik az ötleteket a műhelyben, minden részletet gondosan kézimunkával készítenek el, a darabokat olyasmivé állítják össze, ami büszkeségre szolgál majd mindenki számára, aki egy itt készült Hinson, Omnio vagy bármely más márka párját viseli.

A támogató csapat elkészíti a megrendelését és átadja a futárnak, hogy gyorsan és biztonságosan szállíthassa a kívánt párat néhány napon belül.

És akkor élvezzük az örömödet, még ha nem is látunk.

NÉZD MEG KOLLEKCIÓINKAT