Hogyan viseljünk magas csizmát az irodába

A magas csizma egy sokoldalú és stílusos lábbeli, amely sokféleképpen hordható, beleértve az irodát is. Nehéz lehet azonban tudni, hogyan kell kombinálni őket, hogy professzionálisnak és divatosnak tűnjenek.

Nézzen meg néhány ötletet, hogyan viseljen magas csizmát az irodában:

  1. Használjon semleges színeket: a fekete, a barna és a szürke biztonságos választás, ha irodai viseletről van szó. Jól passzolnak a legtöbb irodai ruhához, és megkönnyítik a választást.
  2. Válassza a klasszikus stílust: válasszon egy klasszikus, időtlen magas csizmát, amely soha nem megy ki a divatból. Kerülje a túl divatos vagy kirívó dizájnt.
  3. Illessze csizmáját nadrághoz vagy szoknyához: A magas csizmák jól mutatnak formálisabb nadrággal vagy ceruzaszoknyával. Ez a kombináció elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöz, tökéletes az irodába.
  4. Adjon hozzá blézert vagy kardigánt: A professzionalizmus további csiszolásához "párosítsa" csizmáját egy blézerrel vagy kardigánnal. Ez segít az irodai öltözékhez igazodni.
  5. Vegye figyelembe a sarokmagasságot: Győződjön meg arról, hogy csizmája sarokmagassága megfelel az irodának. Egy alacsony vagy nem túl vékony sarok kényelmesebb lesz egy hosszú irodai napon, és profibb lesz, mint egy tűsarkú.
  6. Ügyeljen az anyagra: a bőrcsizma sokkal profibbnak tűnik, mint a velúr vagy a lakkbőr.

Így magabiztosan viselhet magas csizmát az irodában anélkül, hogy a stílus vagy a professzionális megjelenés kompromisszumot kötne. Ne feledje, hogy a legfontosabb, hogy jól érezze magát abban, amit visel, és magabiztosan nézzen ki.

Tekintse meg Hinson márkáinkat | Omnio | Nordland

Válassza ki a CSIZMÁT erre a télre.