Despre Alpina

Fabrica Alpina a fost fondată în 1959 în Reghin sub numele de IPM Sport, producând inițial pantofi sport. În 1991, compania trece printr-o transformare, iar Alpina începe să fie numele pe care fabrica îl cunoaște până în prezent.

Din 1998 a devenit parte din Omniwear Group, o companie multinațională olandeză din industria încălțămintei, de la două generații.

Producția de încălțăminte Alpina are o experiență vastă în dezvoltare și fabricație. Compania produce propriile modele de încălțăminte de moda pentru bărbați și femei pentru retaileri internaționali de top, precum ALDO, ZARA și MASSIMO DUTTI.

De-a lungul anilor, fabrica a stăpânit procesul de dezvoltare și producție și a furnizat, de asemenea, mărci sportive precum PUMA și DECATHLON, făcând parte din portofoliul de producție, în timp ce cizmele VIKING performante sunt încă produse în Reghin - peste 40 de ani!

În prezent compania are un portofoliu larg pentru femei și bărbați, de la performanță și casual la sport casual și modă. În 6 sezoane, echipa de dezvoltare și design acordă o atenție deosebită tendințelor și preferințelor pieței, aducând colecții noi și unice în liniile de producție.