Despre Alpina

Alpina SA Reghin – producător de încălţăminte din 1959

Alpina Reghin – producător de încălţăminte din 1959

Fabrica Alpina a fost fondată în 1959 în Reghin sub numele de IPM Sport, producând iniţial încălţăminte sport. În 1991, compania se privatizează şi trece printr-un proces de transformare, iar Alpina devine numele pe care fabrica îl cunoaşte până în prezent.

Din 1998 devine parte a Omniwear Group, o companie multinaţională olandeză ce produce încălţăminte deja de două generaţii.

Alpina deţine o vastă experienţă în dezvoltarea şi fabricarea articolelor de încălţăminte, compania producând atât propria colecţie de modele de încălţăminte fashion pentru bărbaţi şi femei (pantofi, sneakers, ghete, botine, cizme), cât şi pentru retaileri internaţionali de top, precum ALDO, ZARA şi MASSIMO DUTTI.

De-a lungul anilor, fabrica a deţinut în portofoliul de producţie mărci sportive furnizate pentru PUMA şi DECATHLON, în timp ce cizmele VIKING performante sunt încă produse în Reghin de peste 40 de ani!

În prezent compania se mândreşte cu un larg portofoliu de încălţăminte pentru femei şi bărbați, de la cea destinată performanței (sport) şi cea casual până la cea sport-casual sau modă. În colecţii ce acoperă 6 sezoane de-a lungul unui an, echipa de dezvoltare şi design acordă o atenţie deosebită tendinţelor şi preferinţelor pieşei, aducând colecţii noi şi unice pe liniile de producţie.

Alege-ţi încălţămintea care ţi se potriveşte din colecţiile noastre curente:

ÎNCĂLŢĂMINTE FEMEI        ÎNCĂLŢĂMINTE BĂRBAŢI

Sau vezi poate-ţi găseşti ceva la PROMOŢIE.