Visszaküldési politika

Ez a szabályzat a WWW.ALPINA.RO webhelyről online vásárolt termékekre vonatkozik

A hatályos jogszabályi rendelkezések szerint „a fogyasztónak joga van a vásárlástól való elállásáról a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül írásban értesíteni a kereskedőt, kötbér nélkül és indoklás nélkül” .

Azokat a termékeket, amelyek nem felelnek meg az Ön igényeinek, visszaküldjük az Alpina Lifestlye Outlethez. u. Ierbus, 10., irányítószám 545300, Reghin, Maros megye , a VISSZATÉRÍTÉSI ŰRLAP letöltésével

Utánvéttel csomagátvételre nincs lehetőségünk.

A méret/termék cserével járó visszaküldés elszámolása a csomag átvételétől számított 3-5 munkanapon belül történik.

A visszaküldött termékeket a vevő költségére bármely futárszolgálattal kiszállítjuk.

A termékeket eredeti formájukban, nem sérült vagy használt állapotban szállítjuk, ellenkező esetben a termékeket visszaküldjük a vásárlónak. A termékeket az eredeti dobozokban, védőanyagokkal (papír, fólia, zacskó, karton stb.) megfelelően becsomagolva, a sérülések elkerülése érdekében küldjük vissza. Azok a visszaküldések, amelyek dobozai nincsenek megfelelően védve, elutasításra kerülnek.

Kérjük, jelezze felénk, ha szeretne visszaküldeni, és minden szükséges utasítást megkap! A visszaküldött áru értékét a visszaküldés raktárunkba való beérkezésétől számított 10 naptári napon belül visszatérítjük.

Kérjük, tartsa be az áru visszaküldésének határidejét. A visszaküldött áru értékét banki átutalással térítjük vissza LEI-ben nyitott számlára.

A visszaküldés feldolgozása során erről visszaigazoló e-mailt kap!

Kérjük, hogy a visszaküldött csomag feladási bizonylatát az esetleges reklamáció elemzési folyamatának végéig, visszaküldött áru esetén a visszatérítés időpontjáig őrizze meg.

Ez a visszaküldési politika a www.alpina.ro webáruházon keresztül vásárolt termékekre vonatkozik. További információért forduljon:

ONLINE OSZTÁLY:
Munkaidő: hétfőtől péntekig (08:00-16:30)
telefon: +40-728-952-504
e-mail: client.service@alpina.ro