A fehér cipőd, újra fehér

A fehér tornacipő minden sport- vagy hétköznapi viselet kötelező kelléke.

Könnyedén kombinálhatod őket bármilyen ruhadarabbal, és jó eséllyel egész nyáron a lábadon maradnak. De miután ennyi ideig viselték őket, már nem tűnnek olyan fehérnek, és úgy tűnik, vonzza a szennyeződéseket.

Szeretnél újra fehér "tornacipőt"? Az alábbiakban adunk néhány tippet.

hogyan tartod a fehér tornacipődet

Válassz sima bőrből készült cipőt

Minden az új sportcipő megvásárlásával kezdődik. Válasszon egy sima bőrből készült párat, például nappa vagy borjúbőrt. Kerülje a szövet tornacipőt, mert nem bírja egész nyáron.

Kezelje elő a cipőjét

Egyesek szerint elő kell kezelni a cipőket, mások szerint nem. Amint a bőrcipők elhagyják a gyárat, már fel vannak szerelve egy védőréteggel, amely megvédi őket a víztől és a szennyeződésektől.

De az sem árt, ha előtte színtelen impregnáló spray-vel fújja fel.

Tartsa távol őket a szennyeződésektől

Ha szeretnéd, hogy a cipőid fehérek és csinosak legyenek, ne vidd ki az esőben. Nem kell olyan problémával foglalkoznod, ami nem létezik.

Csak az időjárást és az időjárási viszonyokat nem tudod befolyásolni. Az alábbi tippekkel győződjön meg arról, hogy a tornacipő újra fehér lesz.

A fehér tornacipőd ismét fehér lesz

Amint a tornacipője kiállta az esőt, azonnal vigye be a helyiségbe. Valószínű, hogy most kedvet kapsz ahhoz, hogy a fűzők kioldása nélkül vegye le őket, de nem ez a helyes lépés. Oldja ki teljesen a fűzőket, és távolítsa el, ha elszennyeződött.

Szeretné újra fényes fehérré varázsolni cipőfűzőjét? Tedd őket szappanos vízbe és egy kevés fehérítőbe, és hagyd ázni fél órát. Ezután tedd be őket a mosógépbe egy rövid ciklusban, és újra fehérek.

Ha szükséges, használjon szennyeszacskót vagy párnahuzatot, hogy ne gabalyodjon össze mosás közben.


A fehér bőr tornacipődhöz nem jó ötlet a mosógép!!!

A túl sok víz a bőr porózussá válik, ami repedéseket okoz. Hagyja a cipőt szobahőmérsékleten megszáradni, hogy az első szennyeződést kézi porkefével eltávolíthassa.

Ne próbálja felgyorsítani a száradási folyamatot azzal, hogy a cipőt hőforrás közelébe helyezi, hogy gyorsabban száradjon. Ez is károsíthatja a bőrt, és akkor még távolabb kerülsz eredeti célodtól.

Még mindig koszos a cipőd? Van egy "baba" tippünk: készítsünk szóda, víz és fehérborecet keveréket, majd kenjük fel a keverékkel a foltokat.

Először tesztelje le a cipő egy kis részét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e színbeli eltérés. Miután hagyta, hogy ez a keverék beszívódjon a foltba, távolítsa el egy nedves ruhával.

A tornacipőd ismét olyan lesz, mint az új.

Zsírfoltok fehér cipőn

A hangulat megváltoztatásához hosszú szünet után kapcsolja be a sütőt. És mielőtt észrevenné, egy csepp olaj kerül az új cipőjére.

A fehér cipőn lévő zsírfoltokat úgy lehet legjobban kezelni, ha sampont közvetlenül a foltra kenünk. Hagyja rajta egy ideig, majd törölje le a foltot. Ezután egy nedves ruhával távolítsa el a vizet.

A vazelinfoltokkal pedig ugyanúgy lehet eljárni.

Sárga foltok eltávolítása fehér cipőről

Vizes a cipője, vagy a napon szárítja? Ha igen, akkor nagy eséllyel sárga foltok jelennek meg a fehér tornacipőn.

A talp lassan is sárgulhat.

Mártson egy vattakorongot a fehérítőbe, és dörzsölje át vele a cipő talpát. A sárga foltok eltűnnek, mint a hó a napon. Viseljen kesztyűt a bőr és a ruházat védelme érdekében.

Nálunk a legjobb minőségű fehér bőrből készült sportcipők ("adidas", tornacipők) széles választékát találhatja meg.

Cipőink Európából származó kiváló anyagokból készülnek.

A kiváló kivitelezést innovatív technikákkal kombináljuk, hogy új szabványt teremtsünk a lábbelik számára.

Tekintse meg tornacipőinket itt