Stílusos és kényelmes téli lábbeli irodai munkához

A kinti időjárás kihívást jelenthet, ha stílusos és kényelmes irodai lábbelit kell találni.

De egy kis türelemmel (és fantáziával az irodai ruhával kombinálva) megtalálhatja azt a párost, amely melegen és kényelmesen tartja a lábát, és megfelelő megjelenést biztosít a munkahelyi professzionális környezetéhez.

Nézzen meg néhány lehetőséget alább.

Téli mokaszinok

A téli mokaszinok (vagy naplopók - fűző nélküli cipők) stílusos és praktikus lehetőség az irodában. Választhat bőr vagy "esztergált" bőr (velúr, velúr) változatot, amely szintén bélelt, hogy hőszigetelje a lábát.

Válasszon alacsony, kényelmes sarkot, amelynek talpprofilja jó tapadást biztosít csúszós felületeken.

csizma

A bokacsizma sokoldalú választás az irodába, és sok modell kombinálható formálisabb és lezserebb, lazább ruhákkal is. Keressen egy sima bőr vagy nubuk párnát, amely jól párnázott, hogy melegen tartsa a lábát.

A közepes méretű sarok egy csipet kifinomultságot ad, és elég kényelmes lesz egész napos viselethez.

Magasszárú csizma

A térdig érő csizma jó választás az irodába, sok modell pedig sokoldalú, professzionális megjelenésű, és sok irodai ruhához passzolható. Válasszon egy közepes sarkú és jó tapadású bőrpárt.

Ne feledkezzünk meg a prémes csizmáról sem, amely megfelelő kombinációban bármilyen környezetben, így az irodában is jól passzol.

Végezetül, amikor téli irodai lábbelijét választja, válasszon olyat, amely egyesíti a melegséget, a kényelmet, a jó tapadást és a stílust.

Így egész télen viselhet valami kényelmes és professzionális ruhát.

Válassz valamit a NŐI vagy FÉRFI kollekcióból az Alpina Atelier-től.