Hogyan kötöd be a cipődet?

Amikor új cipőt kapott, a fűzők már rajta voltak. De hogyan kösd be a cipőfűződet, ha például kimostad? Egyedi vonós technikákkal magyarázunk és inspirálunk.

A cipőfűző megkötésének különböző módjai

Létra, egyenes rúd, csomózott vagy dupla hátú. Nem bonyolult fitnesz gyakorlatokról beszélünk, hanem a cipőfűző különböző technikáiról. Számtalan módja van annak, hogy megkösse a fűzőjét, és ezáltal egyedi arcot adjon a tornacipőinek.

Rejtsd el cipőfűződ masniját

Szeretné elrejteni a cipőfűzőjét? Miután a fűzők felkerültek a cipőre, behelyezheti a fűzők végeit. Így nem látsz őrült kidudorodást a hosszú nadrág alatt, és nem botlik meg a túl hosszú cipőfűzők vége. Ez akkor működik a legjobban, ha egyenesen (egyenes rúd) vagy keresztbe köti a fűzőjét.

Keresztes csipkék

Kimostad a fűzőidet, és vissza akartad tenni a cipődbe? Kezdje a cipő aljától, és húzza át a fűzők végeit az alsó öltéseken. Ügyeljen arra, hogy a fűzők (a laposak) ne csavarodjanak el fűzéskor. Ezután keresztezd a csipkék végét a másik oldalon, és a második szemen keresztül belülről kifelé húzod. Ismételje ezt, amíg el nem éri a kívánt magasságot. Széles a lábfejed? Akkor jó lehet néhány öltést szabadon hagyni, hogy több hely legyen. Óvatos! Minél kevesebb szemet használ, annál kevésbé támasztja meg a bokáját. Ezért a sportcipőknél azt javasoljuk, hogy a fűzőket az összes szemen keresztül húzza át (és ha lehetséges, a felső extra szemen keresztül), hogy extra támaszt nyújtson.

"egyenes sáv" húrozása

Üzleti megjelenést szeretne kölcsönözni cipőjének? Akkor az "egyenes sáv" a legjobb húrozás. A csipkék keresztezése helyett vízszintesen kösse őket

A cipő aljáról kezdődik. Ha a keresztfűzésnél belülről kifelé húzod a csipkéket a szemen keresztül, itt belülről is kifelé dolgozol. Fogja meg a cipőfűzőt a bal oldalon, és ugorjon át egy szemen. A bal részt a harmadik bal szemen keresztül húzod belülről kifelé, és azonnal átengeded a harmadik jobb szemen belülről kifelé. Ezután vedd a jobb oldalt, és vidd át belülről kifelé a második jobb szemen, majd a jobb szemen keresztül belülről kifelé. Ismételje ezt, amíg el nem éri a nyelve hegyét. A fűzők a cipő belső oldalán végződnek. Így könnyedén bedughatod a fűzőidet a cipődbe, vagy megkötheted masnival.

Skála

A "létra" fűzés nehezebb, mint a fent bemutatott zárak, de ez nyújtja a legtöbb támaszt a lábnak. Ez ideális, ha olyan sport kihívásokkal néz szembe, ahol a lábfejének és a bokájának extra támogatásra van szüksége.

Vezesse át a csipkéket belülről kifelé az első szemen keresztül. Ezután vezesse át mindkét csipkét egyenesen a második szemen keresztül. Belülről keresztezd a csipkékkel, és menj alá, körbe a másik csipkével, anélkül, hogy a szemen keresztül menne. Menj vissza mindkét fűzővel, és vesd át a csipkét a harmadik szemen. Ismételje ezt, amíg el nem éri a cipő tetejét.

A cipőfűző megkötésének egyéb módjai

Egyedi stílust szeretne választani, és eredeti megjelenést kölcsönözni cipőjének? Választhatja a hátoldalt, a rejtett csomót vagy a cipzárt.

Mossa meg a cipőfűzőjét

A fehér csipkéid inkább szürkék, mint fehérek? Akkor ideje lemosni őket. Áztassa be őket szappanos vízbe, kevés fehérítővel, majd tegye be a mosógépbe egy rövid mosási ciklusban. A fehérítő biztosítja, hogy újra fényes fehérekké váljanak. Legyen óvatos a ruhájával: A fehérítő hatásos, ezért viseljen régi ruhát és kesztyűt, amikor ezt teszi.

A legjobb, ha nem dobunk színes cipőfűzőt a fehérítő oldatba. Halványsá teszi az élénk színeket. Ehelyett használjon szappanos vizet egy kevés mosószerrel, és hagyja, hogy egy kicsit megpuhuljanak. Utána a mosógépbe is beteheted.

Az új fűzős stílusok új cipőkkel érkeznek

Megjegyezte az összes vonós stílust, és készen áll a gyakorlatba ültetésére? Akkor itt az ideje egy új cipőnek vagy tornacipőnek. Cipőink kiváló európai anyagokból készülnek. A kiváló kivitelezést innovatív technikákkal kombináljuk, hogy új szabványt teremtsünk a lábbelik számára. Rendelje meg következő pár cipőjét webáruházunkból.

Rendelj új cipőt.