Milyen méretű cipőt hordasz télen?

Útmutató a csizma kiválasztásához a hideg évszakban

Amellett, hogy a hozzá illő öltözéknek esztétikai szerepe van, a téli lábbeliknek mindenekelőtt azt kell betölteniük, hogy hőérzetet nyújtsanak a lábnak.

Függetlenül attól, hogy sokat sétálsz, vagy csak szőnyegen vagy bent lépsz, fontos, hogy a hideg évszakhoz megfelelő csizmát vagy csizmát válassz . Mind esztétikailag, mind funkcionálisan.

Ma a funkcionális résszel fogunk foglalkozni, mégpedig a téli lábbelik kiválasztásával .

A hideg évszakban a lábat fenyegető kockázatok elsősorban a hideg , majd a nem megfelelő, merev cipő vagy túl vastag zokni választása okozta fájdalmak és irritációk , vagy a láb túlzott szigetelése miatti túlzott gondozás által előidézett fertőzések , amelyek nem hosszabb levegőt vesz.

A túl szűk cipők korlátozzák a keringést, ami fájdalmat és lefagyott lábakat okoz.

A túl széles cipők csökkentik a láb stabilitását, bár a hóban vagy latyakban való séta maximális stabilitást igényel.

A megfelelő méret kiválasztásának általános alapszabálya, hogy ne gyakoroljon nyomást a láb egyetlen részére sem, miközben megőrzi a járás közben szükséges stabilitást.

A lábujjainak egy kis mozgástérre van szüksége , különösen az Ön által választott zokni esetében, amely télen vastagabb is lehet.

A lábát lefelé mutató magassarkú mindig nyomást gyakorol a lábujjakra, és ez kényelmetlenséget okoz. Javasoljuk, hogy télre, főleg ha sokat sétálsz a szabadban, válassz olyan cipőt, amelynek talpi része a lehető legközelebb áll a vízszinteshez .

A sarok alátámasztása nagyon fontos, de ne válassz valami túl merev dolgot , ami irritációt okoz a túl sok séta miatt.

Általában puha bélésű (szőrme) és puha, anatómiai talpbetétű cipőket válassz télre.

Az Alpina Atelier bokacsizmák, csizmák és csizmák széles választékát kínálja, nőknek és férfiaknak egyaránt. Készüljön fel stílusosan a hideg téli napokra.

A Hinson , Omnio vagy Nordland márkák megfelelő méretének kiválasztásához tekintse meg MÉRETÚTMUTATÓUNKAT .

Vásárlás előtt azonban ellenőrizze a kiválasztott termék oldalán található, a keretre vonatkozó utasításokat és az európai méretrendszerrel való megfelelést.

Válassza ki csizmáját erre a télre:

Hölgyek   Barbie