Mikor viseljen csizmát vagy csizmát

Ha megnézzük a különböző típusú lábbelik felépítését, a felhasznált béléseket vagy a zárási módokat, a józan ész logikája azt mondaná, hogy a csizma és a csizma a tipikus hideg évszakos lábbeli.

És nem rossz ezt hinni, bár alkalomtól függően hordott vagy látott már télen tornacipőt.

De ha úgy gondolja, hogy a híres UGG-k Ausztráliában jelentek meg, és eredetileg szörfösök használták őket, a szezonális érvelés nem állja meg a helyét.

A csizmát elsősorban a bokának nyújtott védelem, a tartás és a benne lévő anyagok nyújtotta kényelem jellemzi.

Itt Romániában általános szabály, hogy magas cipőt viselnek attól a pillanattól kezdve, amikor a hőmérséklet csökkenni kezd. Általában késő ősszel, télen vagy kora tavasszal.

csizma üzleti öltözék

De megfelelő öltözékkel kombinálva akár nyáron is viselhet csizmát, rövidnadrággal vagy farmerszoknyával, sztreccs farmerrel vagy akár ruhával is.

Valójában a csizma egy divatos kiegészítő, amely már nem a kinti időjárást veszi figyelembe, hanem azt az üzenetet, amelyet közvetíteni szeretne.

Gondoljon a motoros csizmára, a rocker csizmára, a munkacipőre, a lovaglócsizmára vagy a szörfös UGG-re.

Valójában az egész naptári év során viselhet csizmát és csizmát, amennyiben harmonikusan társítja őket ahhoz a ruhához, amelyhez párosítja őket.

Ez lehet hétköznapi, ha farmerrel vagy laza viseletű anyagokkal párosítja. Ha az arcok anyaga értékesebb, lakkbőr vagy glam, akkor a csizmát akár estélyi ruhába, üzleti megbeszélésre, de miért ne akár esküvőre is hordhatjuk.

Most, amikor hideg és tél van, az Alpina Atelier bakancskollekció elsősorban a funkcionalitásra összpontosít – a hideg és nedvesség elleni védelemre a szőrme- vagy bőrbélésen keresztül, a stabilitás és a tapadás –, miközben sokoldalú kialakítást kínál, amely lehetővé teszi, hogy a csizmát mindenféle csizmával könnyen összeillessze. ruhák.

Azt tanácsoljuk, hogy mindig ellenőrizze az időjárást, mielőtt elhagyja a házat, és az ösztöneit, amikor szeretne kitűnni.

Ha nem tudod, mikor hordj csizmát vagy csizmát, gondolj bele a dal címébe: " Ez a csizma gyalogláshoz készült ". Ez azt jelenti, hogy bármikor viselheti őket, amikor elhagyja a házat.

Tekintse meg Hinson márkáinkat | Omnio | Nordland

Válassza ki a csizmáját erre a télre:

Hölgyek   Barbie