Pantofii tăi albi, albi din nou

Sneakerșii albi sunt must-have-ul pentru orice ținută sport sau casual.

Îi poţi combina cu uşurinţă cu orice articol vestimentar şi există şanse mari să rămână în picioare toată vara. Dar după ce-i porți atâta vreme, parcă nu mai arată atât de albi şi parcă atrag murdăria.

Vrei să ai din nou „adidași” albi? Îţi dăm mai jos câteva sfaturi.

cum îți păstrezi adidașii albi

Alege un sneaker din piele netedă

Totul începe cu achiziţionarea noii tale perechi de pantofi sport. Optează pentru o pereche fabricată din piele netedă, precum pielea nappa sau cea de viţel. Evită adidaşii din stofă pentru că nu vor supravieţui toată vara.

Pre-tratează-ţi pantofii 

Unii spun că trebuie să-ţi pre-tratezi pantofii, alţii spun să nu faci asta. De îndată ce încălţămintea din piele a ieşit din fabrică, aceasta este deja prevăzută cu un strat protector care o fereşte împotriva apei şi murdăriei.

Dar pulverizarea în prealabil cu spray impregnant incolor cu siguranţă nu dăunează.

Păstrează-i departe de murdărie

Dacă doreşti să-ţi păstrezi adidaşii albi și drăguţi, nu-i scoate afară în timpul ploii. Nu va trebui să te lupți cu o probemă care nu există.

Doar că nu poţi influenţa vremea şi condiţiile meteo. Cu sfaturile de mai jos te asiguri că adidaşii tăi redevin albi.

Adidaşii tăi albi devin din nou albi

De îndată ce adidaşii tăi au înfruntat ploaia, adu-i imediat în casă. Şansele sunt acum să fii tentat să-i scoţi fără să dezlegi şireturile, dar acest lucru nu este deloc potrivit. Deznoadă complet şireturile şi scoate-le în cazul în care s-au murdărit.

Vrei să-ţi faci din nou şireturile de un alb strălucitor? Pune-le în apă cu săpun şi puţin înălbitor şi lasă-le să se înmoaie timp de o jumătate de oră. Apoi pune-le în maşina de spălat pe un program scurt şi sunt din nou albe.

Dacă este necesar, foloseşte o pungă de rufe sau o faţă de pernă pentru a te asigura că nu se încurcă în timpul spălării.


Maşina de spălat nu este o idee bună pentru adidaşii tăi albi din piele!!!

Prea multă apă face ca pielea să devină poroasă, provocând fisuri. Lasă pantofii să se usuce la temperatura camerei, astfel încât să poţi peria prima murdărie cu o perie de mână pentru praf.

Nu încerca să grăbeşti procesul de uscare prin punerea încălţămintei aproape de o sursă de căldură pentru a se usca mai repede. Acest lucru poate provoca, de asemenea, deteriorări ale pielii şi atunci eşti şi mai departe de scopul tău iniţial.

Pantofii tăi sunt încă murdari? Avem un sfat „băbesc”: faci un amestec de sifon, apă şi oţet de vin alb iar apoi aplici amestecul peste pete.

Încearcă mai întâi pe o zonă mică a pantofului pentru a te asigura că nu obţii diferenţe de culoare. După ce ai lăsat ca acest amestec să înmoaie petele, îndepărtează-l cu o cârpă umedă.

Adidaşii tăi vor arăta din nou ca noi.

Petele de grăsime pe pantofii albi

Ca să-ţi mai schimbi starea de spirit, porneşti friteuza după o lungă perioadă de pauză. Şi înainte să-ţi dai seama, un strop de ulei aterizează pe pantofii tăi noi.

Petele de grăsime pe pantofii albi sunt cel mai bine tratate prin aplicarea unui şampon direct pe pată. Lasă-l să acţioneze o vreme iar apoi tamponează pata. Apoi poţi îndepărta apa cu o cârpă umedă.

Şi cu petele de vaselină se poate proceda în acelaşi mod.

Scoaterea petelor galbene din pantofii albi

Pantofii tăi sunt umezi sau îi usuci la soare? Dacă da, există şanse mari să apară pete galbene pe adidaşii albi.

Talpa poate deveni, de asemenea, încet galbenă.

Înmoaie un tampon de bumbac în înălbitor şi freacă talpa pantofului cu acesta. Petele galbene vor dispărea ca zăpada la soare. Poartă mănuşi pentru a-ţi proteja pielea şi îmbrăcămintea.

La noi găsești o gamă largă de pantofi sport (”adidaşi”, sneakers) din piele albă de cea mai bună calitate.

Încălţămintea noastră este fabricată din materiale superioare provenite din Europa.

Combinăm măiestria rafinată cu tehnici inovatoare pentru a crea un nou standard pentru încălţăminte.

Vedeţi aici sneakerşii noştri