Unde moda întâlnește funcționalitatea

Orice achiziție de încălțăminte are la bază cel puțin unul dintre aspectele de mai jos.

Să fie la modă

Asta înseamnă că vei alege o anumită construcție care să se potrivească cu garderoba ta: sneaker, pantof, gheată, botină sau cizmă.

Culoarea joacă un rol determinant în alegerea oricărei perechi de pantofi, alături de materialul din care este confecționată. Pentru că vrei să arate bine.

Mai contează și dacă fețele sunt decorate cu printuri sau accesorii, cu rol de accent, pentru a transmite un anumit mesaj în contextul în care porți acea pereche.

Noi am spune și că un pantof confortabil îl face pe purtător să se simtă relaxat și să pară mai stilat, deși confortul picioarelor este parte importantă a funcționalității. Vezi mai jos.

Să fie funcțională

Adică să-ți ofere protecție și susținere a piciorului de-a lungul întregii zile, fie că stai, mergi ori alergi, respectiv să reducă impactul șocurilor la care picioarele tale sunt expuse în timpul zilei.

încălțăminte funcțională și fashion

Perechea de încălțăminte care ți le oferă pe amândouă este combinația câștigătoare.

Modele Alpina Atelier abordează un stil simplu, minimalist, atemporal. Adică ușor asortabil aproape oricărui outfit. 

Asta înseamnă că te poți rezuma la o singură pereche de încălțăminte pentru mai multe ținute dintr-un sezon. 

Adică ieși în câștig, rămânând cu bani în buzunar.

Limităm la strictul necesar folosirea de accesorii pentru a nu încărca aspectul modelelor și folosim culorile cele mai des întâlnite, respectiv ușor de asortat.

Asta pentru că am descoperit că principiul Less is More este mereu câștigător.

În ce privește funcționalitatea, folosim tehnici de construcție și alegem cele mai bune materiale pentru durabilitate, izolare termică și protecție la umiditate.

Deoarece confortul este un aspect important la care suntem atenți, folosim branțuri anatomice și căptușeli care oferă o senzație plăcută la purtare dar care oferă cea mai bună susținere a piciorului, respectiv protecție la impact.

Acum e foarte ușor să alegi între a fii la modă sau să cumperi ceva funcțional.

Pentru că nu mai trebuie să alegi - le poți avea pe ambele.

Încălțămintea Alpina Atelier este concepută din start să-ți ofere design și funcționalitate la pachet, la cel mai accesibil preț - cel de producător.

Vezi brandurile noastre Hinson | Omnio | Nordland

Alege-ți încălțămintea pentru iarna asta:

FEMEI   BĂRBAȚI