Încălțăminte stilată și confortabilă de iarnă pentru munca de birou

Vremea de afară te poate pune în dificultate atunci când trebuie să-ți găsești o încălțăminte pentru birou, care să fie atât stilată cât și confortabilă. 

Dar cu un pic de răbdare (și imaginație în combinarea cu ținuta office) poți găsi perechea care să-ți țină picioarele calde și confortabile și să arăți și potrivit cu mediul profesional de la tine de la job.

Vezi mai jos câteva opțiuni.

Mocasini de iarnă

Mocasinii de iarnă (sau loafers - pantofii fără șireturi) sunt o opțiune elegantă și practică pentru birou. Poți alege o variantă de piele sau din piele „întoarsă” (suede, velur) care să fie și căptușită pentru a-ți izola termic picioarele.

Alege un toc jos, confortabil și cu un profil al tălpii care să asigure o aderență bună pe suprafețele alunecoase.

Botine

Botinele sunt o alegere versatilă pentru birou, iar multe modele se pot asorta atât cu ținute mai formale cât și cu unele mai casual, mai relaxate. Caută o pereche din piele netedă sau nubuck, bine căptușită pentru a-ți menține picioarele calde.

Un toc de mărime medie va conferi o notă de rafinament și va fi suficient de confortabil pentru a fi purtat toată ziua.

Cizme înalte

Cizmele până la genunchi sunt o alegere bună pentru birou, iar multe modele sunt versatile, concepute pentru a arăta profesionist și a putea fi asortate multor outfituri office. Alege o pereche din piele, cu un toc mediu și aderență bună.

Nu uita nici de ghetele îmblănite, care, în combinația potrivită, bine se pot asorta în orice context, inclusiv la birou.

În concluzie, atunci când îți alegi încălțămintea pentru birou pe timp de iarnă, alege ceva ce-ți oferă la un loc căldură, confort, aderență bună și stil.  

Și astfel vei putea purta ceva confortabil și profesionist toată iarna.

Alege ceva din colecția de FEMEI sau de BĂRBAȚI de la Alpina Atelier.