Confort termic pentru iernile geroase

La ce ar trebui să ai grijă când e foarte frig afară?

Noi am zice „la picioare” 🙂, printre altele.

Când ai de mers pe jos prin ger, știm că sunt importante cel puțin 4 aspecte, atunci când e vorba de picioarele tale:

  • să le fie cald
  • să rămână uscate
  • să se simtă bine
  • să-ți arate bine încălțările
căptușeală blană sintetică

Ți-am lăsat mai jos câteva motive pentru care încălțămintea îmblănită ar putea să fie soluția perfectă pentru iernile geroase.

Căptușelile din blană reprezintă cea mai caldă variantă pentru interiorul încălțămintei, oferind picioarelor senzația de moale și pufos.

Blana sintetică oferă iarna un maxim de confort, pe lângă alte avantaje pe care le are față de celelalte căptușeli naturale.

În primul rând se usucă și se întreține ușor, și nu este atacată de molii precum cea blana naturală. Pentru că este de fapt un material textil care imită perfect textura și proprietățile blănii naturale.

Fiind un material ecologic ce se produce la scară industrială, costul redus (care face încălțămintea îmblănită foarte accesibilă la preț) vine la pachet și cu o varietate mult mai mare de culori, printuri și texturi decât blănile naturale, al căror aspect este dat de caracteristicile animalului care le furnizează.

Căptușeala din blană sintetică cu fir scurt oferă aceleași proprietăți izolante a celei cu fir lung, dar vine cu avantajul că „părul” nu pică așa cum se întâmplă la cele din urmă și e mai puțin vizibilă la margini - deci nu influențează designul ghetelor tale, făcându-le să arate la fel de cool precum cele neîmblănite. 

Și poate chiar nu vrei să te dai de gol că ești atât de friguros 🙂

La Alpina Atelier ți-am pregătit o iarnă călduroasă, incluzând în colecțiile noastre peste 40 de modele îmblănite cu blană sintetică cu fir scurt.

Cauți cizme, botine, ghete sau bocanci cu  BLANĂ ?

Brandurile noastre căptușite cu blană artificială:

NORDLAND   OMNIO   HINSON