Iarna, mereu în zona sigură - ghete și bocanci casual

Te grăbești să ieși din casă. 

Ești în întârziere, te uiți pe geam și vezi c-a nins peste noapte.

Acum nu mai ești atât de sigură ce să-ți pui în picioare să se potrivească.

Dar nu mai ai timp să te schimbi.

Brusc îți aduci aminte unde ți-ai pus bocancii. 

Îi scoți din cutie, îi pui în picioare. Noroc că i-ai curățat înainte să-i bagi în cutie și nu i-ai ascuns prin debara pe lângă hainele pe care le porți mai rar.

Tragi ușa după tine și pleci în grabă.

Ai scăpat și de data asta.

Pe lângă că e foarte important cum arăți, e la fel de important să te simți bine. Asta e bine oricând, indiferent de anotimp.

Dar iarna, când e frig și alunecos, ai nevoie de versatilitatea unei încălțăminte care să-ți ofere atât funcționalitate cât și confort termic.

Stabilitatea picioarelor pe suprafețe alunecoase, ținută, căldură și picioare uscate e ceea ce cauți atunci când îți alegi ghete pentru sezonul rece.

Un bocanc casual se potrivește iarna atât la birou cu un jeans și pulover, la piață sau shopping, când ieși cu sania cu copiii sau la un Aperol după o zi lungă de schi.

Dacă ești mai îndrăzneață, îi poți asorta aproape cu orice. Se știe că ghetele se poartă chiar și vara cu fustiță sau în alte combinații creative.

Ghetele de la Alpina Atelier sunt o alegere excelentă pentru zilele friguroase de iarnă. Ele îți oferă confortul termic de care ai nevoie dar și versatilitate, având un design minimalist și culori de bază, ușor de asortat.

Încearcă ghetele de iarnă marca NORDLAND de la Alpina Atelier.