Hinson

Hinson Studios reprezintă generaţia viitoare de producători independenţi de încălţăminte, cu sediul în Țările de Jos. În propriul atelier de producţie, fiecare element este cu grijă pregătit şi asamblat manual, avînd ca rezultat final o încălţăminte excepţională. Atelierul nostru este în aşa fel conceput pentru a ne permite să îţi oferim o încălţăminte superioară la un preţ accesibil.

De la aprovizionarea fiecărui material la construcţia şi confortul oferite de încălţăminte, suntem în permanenţă preocupaţi de perfecţionarea fiecărui aspect al produsului oferit. Toate produsele ce poartă brandul Hinson sunt confecţionate din materiale superioare, produse exclusiv în Europa. Hinson îmbină măiestria şi excelenţa cu tehnologiile inovative de ultimă oră, pentru a stabili un nou standard în industrie.

Suntem inspiraţi de tot ceea ce este minimalist, inovativ şi neconvenţional. Încă de la început obiectivul Hinson a fost, şi a rămas, acela de a crea combinaţia perfectă de încălţăminte de calitate superioară cu un design atemporal şi inovaţie tehnică, pentru a-ţi oferi produse clasice şi în acelaşi timp contemporane, adică mereu la modă.