Cum să porți cizme înalte la birou

Cizmele înalte sunt o opțiune de încălțăminte versatilă și elegantă, ce poate fi purtată într-o mulțime de variante, inclusiv la birou. Cu toate astea, poate fi dificil să știi cum să le combini pentru a avea un look atât profesional, cât și la modă. 

Vezi mai jos câteva idei despre cum poți purta cizme înalte la birou:

  1. Folosește culori neutre: negru, maro și gri sunt opțiuni sigure atunci când vine vorba de ținuta de birou. Acestea se vor potrivi bine cu majoritatea ținutelor office și îți vor face mai ușoară alegerea.
  2. Alege stilul clasic: optează pentru un model clasic, atemporal de cizme înalte, ce nu se demodează niciodată. Evită modelele prea la modă sau cele strălucitoare.
  3. Asortează-ți cizmele cu pantalonul sau fusta: cizmele înalte arată grozav atunci când sunt asociate cu un pantalon mai formal sau o fustă creion. Combinația asta creează un aspect îngrijit și profesional, perfect pentru birou.
  4. Adaugă un blazer sau un cardigan: pentru a adăuga un plus de profesionalism, „împerechează-ți” cizmele cu un blazer sau un cardigan. Acest lucru te va ajuta să -ți potrivești ținuta pentru birou.
  5. Ia în considerare înălțimea tocului: asigură-te că înălțimea tocului cizmelor este potrivită pentru birou. Un toc jos sau unul nu prea subțire va fi mai confortabil pentru o zi lungă la birou și va arăta mai profesional decât unul stiletto.
  6. Acordă atenție materialului: cizmele din piele arată mult mai profi decât cele din piele întoarsa ori din piele lăcuită.

Astfel poți purta cu încredere cizme înalte la birou, fără să faci compromisuri la stil sau aspectul profesional. Amintește-ți că cel mai important lucru este să te simți confortabil cu ceea ce porți și încrezătoare de felul în care arăți.

Vezi brandurile noastre Hinson | Omnio | Nordland

 Alege-ți CIZMELE  pentru iarna asta.