Cum înşiretezi pantofii

Când ţi-ai luat o pereche nouă de pantofi, şireturile erau deja puse. Dar cum îţi pui şireturile la pantofi dacă i-ai spălat, de exemplu? Îţi explicăm şi te inspirăm cu tehnici unice de înşiretare.

Diferitele moduri de a lega şireturile

Scara, bara dreaptă, înnodată sau spatele dublu. Nu vorbim despre exerciţii de fitness complicate, ci despre diferitele tehnici de legare a şireturilor. Există nenumărate moduri de a-ţi lega şireturile şi, astfel, de a oferi adidaşilor tăi o faţă unică.

Ascunde funda şireturilor tale

Vrei să-ţi ascunzi şireturile pantofilor? Odată ce şireturile sunt pe pantofi, poţi pune capetele acestora în interior. În acest fel, nu vei vedea o umflătură nebună sub pantalonii tăi lungi şi nu te vei împiedica de capetele şireturilor prea lungi. Acest lucru funcţionează cel mai bine dacă îţi legi şireturile drepte (bara dreaptă) sau încrucişate.

Şireturile încrucişate

Ţi-ai spălat şireturile şi vrei să le pui din nou în pantof? Începe din partea de jos a pantofului şi trece capetele şiretului prin ochiurile inferioare. Asigur-te că şireturile (cele plate) nu se răsucesc la înşiretare. Apoi traversezi cu capetele şireturilor în sus pe partea cealaltăşi le treci din interior spre exterior prin al doilea ochi. Repetă acest lucru până când atingi înălţimea dorită. Ai un rist (picior) larg? Atunci poate fi bine să laşi câteva ochiuri libere pentru mai mult spaţiu. Atenţie! Cu cât foloseşti mai puţini ochi, cu atât glezna va avea mai puţin sprijin. Prin urmare, cu pantofii sport, îţi recomandăm să treci şireturile prin toţi ochii (pe cât posibil şi prin ochiul suplimentar din partea de sus) pentru un sprijin în plus.

Înşiretarea ”bară dreaptă”

Vrei să-i dai pantofului tău o aspect de afaceri? Atunci „bara dreaptă” este cea mai bună înşiretare. În loc să încrucişezi şireturile, leagă-le orizontal

Începe din partea de jos a pantofului. Dacă la înşiretarea încrucişată tragi şireturile din interior spre exterior prin ochi, şi aici lucrezi tot din interior spre exterior. Apuci şiretul din partea stângă şi sari peste un ochi. Tragi partea stângă prin al treilea ochi stâng din interior spre exterior şi îl treci imediat prin al treilea ochi drept din interior spre exterior. Apoi iei partea dreaptă şi o treci din interior spre exterior prin al doilea ochi drept şi apoi prin ochiul drept din interior spre exterior. Repetă acest lucru până când ajungi la vârful limbii. Şireturile se termină pe interiorul pantofului. În acest fel, îţi poţi introduce cu uşurinţă şireturile în pantofi sau le vei lega cu o fundă.

Scara

Înşiretarea ”în scară” este mai dificilă decât închiderile prezentare mai sus, dar oferă şi cel mai mare sprijin piciorului. Aceasta este ideală atunci când te confrunţi cu o provocare sportivă în care picioarele şi gleznele au nevoie de un sprijin suplimentar.

Trece şireturile din interior spre exterior prin primul ochi. Apoi treci ambele şireturi direct în sus prin al doilea ochi. Din interior traversezi cu şireturile şi treci pe dedesubt, în jurul celuilalt şiret, fără a trece prin ochi. Mergi înapoi cu ambele şireturi şi treci şiretul prin al treilea ochi. Repetă acest lucru până când ajungi în vârful pantofului.

Alte modalităţi de a-ţi lega şireturile

Vrei să alegi un stil unic şi să oferi pantofului tău un aspect original? Poţi alege partea din spate, nodul ascuns sau fermoarul. 

Spală-ţi şireturile

Şireturile tale albe sunt mai mult gri decât albe? Atunci este timpul să le speli. Înmoaie-le în apă cu săpun cu puţin înălbitor iar apoi pune-le în maşina de spălat într-un ciclu scurt de spălare. Înălbitorul asigură că ele devin din nou albe strălucitoare. Ai grijă la haine: înălbitorul acţionează, aşa că poartă haine şi mănuşi vechi atunci când faci această operaţiune.

Este mai bine să nu arunci şireturile colorate într-o soluţie cu înălbitor. Acesta face culorile luminoase să pălească. În schimb, utilizează apă cu săpun cu doar puţin detergent şi lasă-le să se înmoaie puţin. De asemenea, le poţi pune în maşina de spălat după aceea.

Noile stiluri de înşiretare vin cu adidaşi noi

Ai memorat toate stilurile de înşiretare şi eşti gata să le pui în practică? Atunci este timpul pentru o nouă pereche de pantofi sau adidaşi. Pantofii noştri sunt fabricaţi din materiale superioare din Europa. Combinăm măiestria rafinată cu tehnici inovatoare pentru a crea un nou standard pentru încălţăminte. Comandă-ţi următoarea pereche de pantofi în magazinul nostru online.

Comandă-ţi pantofi noi.