Despre Alpina

Povestea Alpina Atelier

Furnizor principal de încălţăminte sportivă în România acum mai bine de 60 de ani (fotbal, ciclism, patinaj, schi), după anii 90, companii internaţionale de prestigiu au adus valoare ADN-ului nostru sportiv, experienţei şi know-how-ului acumulat, producând în atelierele noastre atât încălţăminte profesională (ghete de fotbal PUMA, patine de patinaj viteză Viking) cât şi colecţii fashion şi lifestyle apreciate în întreaga lume (PUMA, Massimo Dutti).

O experienţă particulară, ce durează de mai multe decenii, este cea acumulată alături cu Viking, brandul olandez de patinaj viteză care a echipat cu patine produse la noi o mulţime de campioni mondiali şi olimpici la acest sport. Împreună am înţeles cât de importantă este personalizarea în succesul unui campion, pantoful dezvoltat trebuind să rămână imperceptibil, precum o prelungire naturală a corpului uman.

Azi, în atelierele noastre din Reghin și Kaatsheuvel/Olanda, ducem mai departe măiestria rafinată de atâtea generaţii de artizani folosind cele mai noi tehnologii, puse în slujba clientului dar şi a mediului înconjurător. Folosim materiale atent dezvoltate împreună cu furnizori premium din Europa şi controlăm întregul proces de producţie pentru a nu lăsa nimic la voia întâmplării.

Ajunşi la maturitate, reuşim să transpunem toată această experienţă personalizată, pe care o reprezintă un pantof făcut la comandă, în noile noastre colecţii Sport Elegance - o fuziune între elegant, simplu, sofisticat, sportiv şi foarte personal.

Produsele manufacturate la noi în atelier reprezintă experienţa perfectă pentru clientul care îşi doreşte un design simplu, atemporal şi mereu la modă, dublat de un confort desăvârşit şi senzaţia de apartenenţă la un club exclusivist.